Jauhelihahapankaalipata 4

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 1.9g6.2kcal0g1.5g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 9g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Hapankaali 38g11kcal0.4g1.6g0.1g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste19g4.7kcal0.2g0.9g0.1g0.5g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen19g26kcal3.6g0g1.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana222g120kcal8.8g9.2g4.8g3.2g
Valittu annoskoko111g60kcal4.4g4.6g2.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna56g30kcal2.2g2.3g1.2g0.8g
Arvot/100g100g54kcal4g4.1g2.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62417