Pekoni sipuli munakas

140g pekoni, 1 iso sipuli paistetaan pannulla pekonin omassa rasvassa, sekoitetaan 2 kananmunaa ja 2rkl vettä keskenään ja kaadetaan pekoni, sipuli seoksen päälle, ripotellaan juustoraastetta ja pippurisekoitusta pinnalle ja annetaan munakkaan hautua pannulla miedolla lämmllä kypsäksi.

Kunnon karppi aamiainen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Silvohillo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, paistettu 37g74kcal4.7g0.1g6.2g0g
Amerikan Pekoni filee, HK39g63kcal8.3g0.1g35.4g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)7g23kcal1.9g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana222g335kcal30.6g3.2g86.8g1g
Valittu annoskoko111g168kcal15.3g1.6g43.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna56g84kcal7.7g0.8g21.7g0.3g
Arvot/100g100g151kcal13.8g1.4g39.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182832