Katkarapu-sienikastike

Silppua sipuli ja raasta/purista valkosipuli.

Kuullota rasvassa.

Lisää sienet ja paista hetkisen.

Lisää joukkoon tomaatti ja kerma.

Kiehauta.

Mausta suolalla ja chilijauheella.

Lisää katkaravut vasta vähän ennen tarjoilua, etteivät ne mene kumisiksi.

Tarjoa pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljyvalmiste (Rainbow), annos 100g1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkosipuli 1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
X-tra herkkusieniä viipaleina(114g)16g2.4kcal0.3g0.2g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g28g7kcal0.4g1.2g0.1g0g
Katkarapu 25g17kcal3.7g0g0.3g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.7g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 28g93kcal0.6g0.8g9.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana222g268kcal10.4g5.8g22.8g0.4g
Valittu annoskoko111g134kcal5.2g2.9g11.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna56g67kcal2.6g1.5g5.7g0.1g
Arvot/100g100g121kcal4.7g2.6g10.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197678