PAPRIKARISOTTO

Hienonna sipuli ja kuutioi paprikat pieniksi.

Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota riisi ja sipuli- ja valkosipulisilppu.

Lisää paprikapalat.

Lisää viinietikka, kiehuva vesi ja kasvisliemikuutiot.

Anna risoton poreilla 10-15 minuuttia.

Sekoita välillä.

Tarkista riisin kypsyys maistamalla.

Lisää kevytkerma ja anna seoksen kiehua vielä hetki.

Risotto on parhaimmillaan puuromaisena löysänä.

Lisää juustoraaste ja mausta ruoka limepippurirouheella ja tarvittaessa ripauksella suolaa/ lorauksella soijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Kinkki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 11g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paprika keltainen 11g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli 7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 2.1g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Oliiviöljy 2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Riisi puuroutuva 18g60kcal1.1g13.3g0.1g0.4g
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 4% (Rainbow), annos 200g14g8.4kcal0.1g0.7g0.6g0g
Kasvisliemikuutio 1.4g4.3kcal0.1g0.2g0.3g0g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g2.1g8.3kcal0.7g0g0.6g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g1.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana222g224kcal5g32.2g7.4g1.8g
Valittu annoskoko111g112kcal2.5g16.1g3.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna56g56kcal1.3g8.1g1.9g0.5g
Arvot/100g100g101kcal2.3g14.5g3.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358816