Mangohyydykekakku

Murusta digestivet, sekoita rasva keksin muruihin.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vaahdota kerma.

Lisää joukkoon rahka, tuorejuusto, sokeri, 1 prk mangososetta, sekoita.

Lisää tähän seokseen 4 kpl liivatelehtiä.

Laita hyytymään jääkaappiin muutamaksi tunniksi.

Sekoita 1 prk mangososetta ja 2 kpl liivatelehtiä, laita seos kakun päälle koristeeksi.

Hyydytä jääkaapissa.

Kakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 18g30kcal1.3g0.4g2.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 18g58kcal0.3g0.5g6.1g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki22g12kcal1.9g1.1g0g0g
Digestive täysjyvävehnäkeksi18g79kcal1.1g10.5g3.7g0.5g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton7g50kcal0g0g5.6g0g
Mangosose, Piltti22g13kcal0.1g3.3g0.1g0.2g
Sokeri 7.4g30kcal0g7.4g0g0g
Liivatelehti, gelatiini0.5g1.8kcal0.4g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana222g549kcal10.2g46.4g36.2g1.4g
Valittu annoskoko111g274kcal5.1g23.2g18.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna56g137kcal2.6g11.6g9.1g0.4g
Arvot/100g100g247kcal4.6g20.9g16.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178199