Parsapiirakka

Sekoita pohjan ainekset keskenään ja painele korppujauhotettuun piirakkavuokaan.

Esipaista piirakkapohjaa n. 10 min.

Keitä parsat suolalla, sokerilla ja sitruunamehulla maustetussa vedessä n. 5 min.

Lado parsat ja sipuli pohjan päälle.

Sekoita maito/kerma, kananmunat ja mausteet keskenään.

Kaada seos vuokaan.

Ripottele päälle murustettu sinihomejuusto.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Longstrum
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g9g50kcal0.1g0.1g5.5g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 1.8g5.5kcal0.2g1g0g0.3g
Ruisjauho kokojyväjauho 8g24kcal0.7g4.4g0.2g1.1g
Vehnäjauho puolikarkea 10g33kcal1g6.6g0.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 3.6g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Parsa puhdistettu 37g12kcal1.1g0.7g0.2g1.3g
Sipuli 7.3g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Bergader edelpilz sinihomejuusto (Bergader), annos 100g7.3g25kcal1.6g0.1g2g0g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 15g4.9kcal0.4g0.7g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana222g348kcal13.4g28.2g18.4g6.4g
Valittu annoskoko111g174kcal6.7g14.1g9.2g3.2g
Annoskoko puolitettuna56g87kcal3.4g7.1g4.6g1.6g
Arvot/100g100g157kcal6g12.7g8.3g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=179439