Hernekeitto kalkkunasta

Liota herneet (puoli pussia) yön yli ja keitä niitä 2h liotusvedessä.

Lisää pikottu sipuli, kasvisliemikuutio, ja mausteeksi meiramia ja mustapippuria maun mukaan.

Suikaloi kalkkuna ja lisää keittoon loppuvaiheessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 18g13kcal0.9g1.7g0.1g0.6g
Kasvisliemikuutio 1.1g3.3kcal0.1g0.1g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 73g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)4g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g15g11kcal2.3g0.2g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana222g57kcal6.8g4.6g1g1.8g
Valittu annoskoko111g29kcal3.4g2.3g0.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna56g14kcal1.7g1.2g0.3g0.5g
Arvot/100g100g26kcal3.1g2.1g0.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267234