Pinaattikeitto

Sulata kattilassa oivariini, sekoita siihen jauhot ja kiehauta.

Lisää maito kahdessa erässä koko ajan pohjaa myöten sekoittaen tasaiseksi.

Lisää pinaatti (pakastettu?), suola, sokeriripaus ja mausteet, ripaus valkopippuria ja ripaus muskottia.

Keitä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia välillä sekoitellen.

Nauti keitetyn kananmunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Punainen (ingman)88g56kcal2.8g4.2g3.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.3g11kcal0.3g2.3g0g0.1g
Oivariini, 60 (100g)3.3g18kcal0g0g2g0g
Pinaatti 16g2.2kcal0.3g0.1g0g0.2g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana222g177kcal6.8g13.6g10.2g0.6g
Valittu annoskoko111g89kcal3.4g6.8g5.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna56g44kcal1.7g3.4g2.6g0.2g
Arvot/100g100g80kcal3.1g6.1g4.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272727