Raparperirahka piirakka

Munat 7kpl ja makeutusaine vaahdoksi, joukkoon mantelijauho (160g), fiberhusk (1rkl), kookos (2rkl) ja leivinjauhe (1tl).

Pellille 200 astetta, kevyen vaaleanruskeaksi.

Täytteeksi raparperi (tai mitä tahansa marjoja yms) maitorahka (250g) ja kananmuna (1kpl) + makeutusaine.

Levitetään pohjan päälle ja paistetaan loppuun.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Cassius

Cassius sanoi...

Tai siis noiden annoksien määrähän riippuu siitä millasia palasia kukakin leikkaa.. mulla on tapana toi pellillinen vetää 9 osaan ;)

sunnuntai 31.03.2013 klo 17:45

AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 24g8.2kcal0.2g1.3g0g0.3g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g16g93kcal3.7g1g8.4g0g
Maitorahka (rasvaton, pehmeä) (Valio), annos 250g24g15kcal2.4g1g0.1g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g0.5g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)1.5g0.1kcal0g0g0g1.2g
Kananmuna kuoreton 45g64kcal5.6g0.1g4.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana222g361kcal23.8g7.2g26.2g3g
Valittu annoskoko111g181kcal11.9g3.6g13.1g1.5g
Annoskoko puolitettuna56g90kcal6g1.8g6.6g0.8g
Arvot/100g100g163kcal10.7g3.2g11.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=350500