Sadun Jauhelihakeitto 10 %

Ruskista jauheliha, lisää sipuli ja mausteet.

Kiehuvaan veteen liemikuutiot, peruna, pakastekeittojuurekset.

Kypsennä, lisää jauheliha ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.9g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha19g31kcal3.6g0g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
KEITTOJUURES Apetit pakaste19g4.9kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Peruna, vanha, kuorittu 24g18kcal0.4g3.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana222g114kcal8.6g9.4g4.4g1.2g
Valittu annoskoko111g57kcal4.3g4.7g2.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna56g29kcal2.2g2.4g1.1g0.3g
Arvot/100g100g51kcal3.9g4.2g2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197355