Karppaajan jauheliha- ja parsaltk

Paista jauheliha, mausta mieleiseksi.

Paista myös parsoja hieman ja heitä molemmat vuokaan.

Kaada ruokakerma sekaan ja päälle juustoraasteet.

Uuniin 45 min 200 asteessa.

Ja avot mitä karppiruokaa ! :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha42g69kcal7.9g0g4.2g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl31g9kcal1.4g0.6g0.1g0.5g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)13g34kcal3.7g0g2.1g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g26g39kcal0.4g0.9g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana223g302kcal26.8g3g20.6g1g
Valittu annoskoko111g151kcal13.4g1.5g10.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna56g76kcal6.7g0.8g5.2g0.3g
Arvot/100g100g136kcal12g1.3g9.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=166667