Talkkunapitsakka

Taptellaan talkkuna, vesi, öljy ja suola taikinaksi ja vuon pohjalle.

Mätetään päälle muut.

paistetaan 225 astetta.

terveellisemmän version saa kun lisää rehuja ;)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Talkkunajauho, sisältää ohraa 24g74kcal1.9g13.5g0.7g2.3g
Oliiviöljy 3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha31g52kcal5.9g0g3.1g0g
Tonnikalaa paloina öljyssä (Rainbow), annos 150g11g18kcal2.5g0g0.9g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 11g25kcal1.8g0.1g2g0g
Juustoraaste (Xtra), annos 100g16g50kcal3.6g0g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana222g491kcal31.4g27.2g26.8g4.6g
Valittu annoskoko111g245kcal15.7g13.6g13.4g2.3g
Annoskoko puolitettuna56g123kcal7.9g6.8g6.7g1.2g
Arvot/100g100g221kcal14.1g12.2g12.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253568