Kananmuna-tonnikala piirakka (karppi)

1. Sekoita 5 valkuaista, 1 keltuainen, leivinjauhe, maitorahka, mantelijauhe ja 1dl juustoraastetta.

2. Laita piirakkavuokaan taikina ja uuniin noin 10-15 minuutiksi (200astetta)

3. Kun taikina uunissa ruskistunut niin ota pois ja laita tonnikalat ja meetvurstit pilkottuna sekä päälle vielä 1dl raastetta.

4. Laita uudestaan uuniin ja odota että juustoraaste ruskistunut päälle.

5. Valmis.

Syö sellaisenaan tai tarjoile salaatin kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Terhipa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 16g30kcal4.2g0g1.4g0g
Tonnikala vedessä 16g16kcal3.5g0g0.2g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g18g7.7kcal1.8g0.1g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g2.1g1.3kcal0.1g0g0.5g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki26g15kcal2.2g1.3g0.1g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g21g54kcal6.3g0.4g3.1g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g5.2g31kcal1.3g0.3g2.8g0g
Leivinjauhe 1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Meetvursti, Kotimainen, HK [1 siivu]6.3g25kcal1.3g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana223g364kcal41.6g5g20.6g0g
Valittu annoskoko111g182kcal20.8g2.5g10.3g0g
Annoskoko puolitettuna56g91kcal10.4g1.3g5.2g0g
Arvot/100g100g164kcal18.7g2.2g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332716