Kasvispannu

Paloittele kasvikset, kuumenna öljy pannulla.

Laita kasvikset kovuus/kypsymisjärjestyksesä pannulle, sekoittele välillä n. 10 min. Väriä saa tulla hieman.

Mausta ja hauduta vielä n. 10 min.
Kypsennysaika riippuu siitä haluaako pehmeää vai purekseltavaa.

:)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka42g4.6kcal0.5g0.5g0.1g0.4g
Parsakaali brokkoli 26g9kcal1.2g0.5g0.1g0.7g
Kesäkurpitsa zucchini 21g3.8kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Valkokaali keräkaali 21g5.8kcal0.2g0.8g0g0.4g
Rypsiöljy 1g9kcal0g0g1g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g0.3g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana223g67kcal4g5g2.6g3.2g
Valittu annoskoko111g34kcal2g2.5g1.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna56g17kcal1g1.3g0.7g0.8g
Arvot/100g100g30kcal1.8g2.2g1.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340303