Kalkkuna-riisiwokki

Laita kalkkunapihvit marinoitumaan pestorosson ja punaisen currytahnan kanssa n. 5 dl veteen.

Keitä riisit kypsäksi ohjeen mukaan öljy-2 dl vesi-kasvisliemen kanssa.

Ruskista n. 2 tuntia marinoituneita pihvejä kevyesti ja pilko ne wokkpannuun thai wokkkasivisten kanssa.

Lisää riisit, suola, ja hot chili sauce sekaan sekä marinointiliemi.

Sekoita kunnolla hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.7g6kcal0g0g0.7g0g
Irtonainen pikariisi (Myllyn paras), annos 50g19g69kcal1.5g15.2g0.1g0.3g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g0.5g1.3kcal0g0g0.1g0g
Atria kalkkuna fileepihvi naturell24g26kcal5.8g0g0.1g0g
Pesto rosso3.5g10kcal0.1g0.2g1g0g
Punainen thai currytahna (2011) (Spice up!), annos 10g2.9g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Findus thai wokkivihannekset24g6kcal0.3g1g0.1g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 24g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Hot chili sauce (Heinz), annos 20g2.2g2.3kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana222g246kcal15.6g34.6g4.2g2g
Valittu annoskoko111g123kcal7.8g17.3g2.1g1g
Annoskoko puolitettuna56g62kcal3.9g8.7g1.1g0.5g
Arvot/100g100g111kcal7g15.6g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385823