Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli voissa tai öljyssä pannulla.

Mausta paprikajauheella.

Kuumenna vesi, lisää liemikuutiot, silputtu purjo, valkosipuli, pieniksi kuutioidut juurekset ja pippurit.

Lisää joukkoon myös ruskistetut lihat.

Anna kiehua hiljalleen n. 25 min. Tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa.

Koristele persiljasilpulla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 445 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman17g28kcal2g0g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 4.2g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Palsternakka 6.3g4kcal0g0.7g0g0.3g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g5g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Juuriselleri 5.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g8.3g5kcal0.1g1.1g0g0.1g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana223g85kcal4.6g5.2g3.4g1.6g
Valittu annoskoko111g43kcal2.3g2.6g1.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna56g21kcal1.2g1.3g0.9g0.4g
Arvot/100g100g38kcal2.1g2.3g1.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386512