Perunakakku

Keitä perunat ja muussaa muusiksi, lisää pilkotut sipulit, kinkut, persilja, kananmunat, juustoraaste ja mausteet ja laita voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.

Paista 200 C asteessa noin 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 56g31kcal0.9g7.4g0.1g0.5g
Kananmuna, keitetty 12g18kcal1.5g0g1.3g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%11g18kcal0.3g0.3g1.7g0g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g11g40kcal3.1g0.2g2.9g0g
Palvikinkku, ohuen ohut, 7g viipale (Atria), annos 7g11g11kcal2.1g0.1g0.3g0g
Korppujauho 1.4g5.1kcal0.1g1.1g0g0.1g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen1.7g12kcal0g0g1.3g0g
Persilja 5.6g1.5kcal0.1g0.1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana223g274kcal16.2g18.6g15.2g2g
Valittu annoskoko111g137kcal8.1g9.3g7.6g1g
Annoskoko puolitettuna56g69kcal4.1g4.7g3.8g0.5g
Arvot/100g100g123kcal7.3g8.4g6.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152576