Wilhelmiinakeksit

200 g margar.

2 1/4 dl sokeria
1 kananmuna
n.2 rkl siirappia
3 tl vaniljasokeria
5 dl vehnäjauhoja
2 tl soodaa

Vaahdota margar.

ja sokeri.

Lisää muna ja siirappi.

Sitten kuivat aineet hierotaan mukaan.

Taikina leivotaan 6 tangoksi.

Paista 200 asteessa n 10-15 min. Leikkaa tangot kuumina vinoneliöiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 792 grammaa

Kerstins
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai laktoositon leivontamargariini (Raisio)28g202kcal0g0g22.5g0g
Sokeri 27g109kcal0g26.9g0g0g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g7.7g13kcal1.2g0g0.9g0g
Siirappi, tumma1.3g4kcal0g0.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.7g6.7kcal0g1.7g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta46g165kcal5.9g32g1g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana223g1000kcal14.2g123g48.8g3.2g
Valittu annoskoko111g500kcal7.1g61.5g24.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna56g250kcal3.6g30.8g12.2g0.8g
Arvot/100g100g449kcal6.4g55.2g21.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158740