Jogurttijäätelö hillolla

1.Vatkaa sokerit ja keltuaiset.

2.Vatkaa kerma toisessa kulhossa.

3.Yhdistä vaahdot ja Bulgarian jogurtti.

4.Laita vaahto pakastusrasiaan, pyörittele hilloa joukkoon.

5.Pakasta ainakin 4h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Titta43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl5.8g20kcal0.1g0.2g2g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)56g34kcal1.9g2.5g2g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g11g7.2kcal0.4g0g2.8g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.1g4.5kcal0g1.1g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g8.5g34kcal0g8.5g0g0g
Mansikkahillo 28g64kcal0.2g15.2g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana223g326kcal5.2g55g13.6g0.6g
Valittu annoskoko111g163kcal2.6g27.5g6.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna56g82kcal1.3g13.8g3.4g0.2g
Arvot/100g100g147kcal2.3g24.7g6.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256958