Bataatti-vuohenjuustokeitto

Keitä/hauduta tomaattikmurskaa ja sokeria hyvän aikaa, sillä sen maku paranee haudutuksesta.

Keitä bataatti ja lisää kasvisliemikuutio.

Soseuta keitto ja sekoita sekaan vuohenjuusto.

Lisää nestettä, jos keitto on liian sakeaa.

Jos pidät vuohenjuustosta, valitse voimakas juusto, niin se maustaa keiton kunnolla, vaikka sitä tuleekin vähän.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2378 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 28g23kcal0.4g4.7g0g0.8g
Vesi61g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g0.5g0.6kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto Sainte Maure2.3g7kcal0.4g0g0.6g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)4.2g1.3kcal0g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 9g1.7kcal0.1g0.2g0g0.1g
Ruokaöljy keskiarvo 1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana223g93kcal2g10.8g3.8g2g
Valittu annoskoko111g46kcal1g5.4g1.9g1g
Annoskoko puolitettuna56g23kcal0.5g2.7g1g0.5g
Arvot/100g100g42kcal0.9g4.8g1.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373219