Jauheliha-parsakaalivuoka

Höyrytä/keitä parsakaalit ja paista jauheliha.

Sulata koskenlaskija kerman joukkoon kattilassa, lisää seokseen tomaattipyre ja mausteet.

Sekoita kaikki ainekset uunivuoassa.

Lisää päälle juustoraaste ja paista uunissa 225 asteessa kunnes juusto on kauniin ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Pupu77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 50g18kcal2.3g1g0.1g1.2g
Jauheliha, sika-nauta 17g37kcal2.9g0g2.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 25g82kcal0.5g0.7g8.7g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)3.3g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa8.3g25kcal1.9g0g1.9g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g8.3g23kcal1.6g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana223g376kcal18.6g4.6g30.6g2.4g
Valittu annoskoko111g188kcal9.3g2.3g15.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna56g94kcal4.7g1.2g7.7g0.6g
Arvot/100g100g169kcal8.3g2.1g13.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132366