Tonnikalapasta

Makaroni keitetään lähes kypsäksi.

Tonnikala, tomaattimurska, n. puolet juustoraasteesta ja mausteita (mustapippuri, valkopippuri, curry, paprika) sekaan ja hyvin sekaisin.

Loppu juustoraaste päälle.

Uunissa 175C 30-40min kunnes näyttää hyvältä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Proxima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 31g102kcal3.2g20.7g0.3g1g
Salaattitonnikala öljyssä (X-tra), annos 185g23g60kcal4.2g0.1g4.6g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)46g16kcal0.5g3.2g0.2g0.6g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g11g33kcal2.8g0.2g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana223g423kcal21.4g48.4g14.8g3.2g
Valittu annoskoko111g211kcal10.7g24.2g7.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna56g106kcal5.4g12.1g3.7g0.8g
Arvot/100g100g190kcal9.6g21.7g6.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403944