Kermainen kookoskana

Sulata kukkakaali siivilässä, ruskista kana pannulla ja katso että palaset ovat sopivan pieniä.

Mausta chilillä, curryllä, valkopippurilla ja rakuunalla reippaasti, lisää suolaa makusi mukaan.

Lisää seokseen auringonkukansiemenet, anna hetki paistua ja lisää kukkakaali.

Ruskistele ja mausta vielä hieman chilillä ja rakuunalla, lisää kokookoskerma ja anna hautua n. 10 min. Tarkista maku.

Tästä tulee 2 suhteellisen isoa annosta tai 3 pientä.

Que Aproveche!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Aisana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifilee, marinoimaton27g29kcal6.3g0g0.4g0g
Kookoskerma, kara22g55kcal1g0.3g5.5g0g
Oliiviöljy 2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g55g9kcal1g1.1g0.1g0g
Auringonkukansiemen5.5g32kcal1.3g0.7g2.7g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana223g289kcal19.2g4.2g21.8g0.6g
Valittu annoskoko112g145kcal9.6g2.1g10.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna56g72kcal4.8g1.1g5.5g0.2g
Arvot/100g100g130kcal8.6g1.9g9.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151193