Lihamureke (Yhteishyvän ohjeella tehty)

Sekoita kermaviiliin kananmuna ja korppujauhot.

Kuori ja hienonna sipuli.

Lisää korppujauhoseokseen sipuli, mausteet (mustapippuri, suola, yrttimauste), kuutioitu pekoni ja jauheliha.

Sekoita tasaiseksi massaksi.

Muotoile seoksesta mureke uunivuokaan.

Kuori ja viipaloi punasipulit.

Sekoita niihin hunaja ja nosta sipulit uunivuokaan murekkeen kanssa.

Paista 200 asteessa noin 50 minuuttia.

Tarjoa mureke keitettyjen perunoiden kanssa.

HUOM! Itse käytin punasipulin sijaan porkkanaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Birdiblu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha58g97kcal11.1g0g5.8g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 15g9kcal0.5g0.7g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 4g5.7kcal0.5g0g0.4g0g
Korppujauho 1.8g6.7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)5.1g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Pekoni atria12g43kcal1.9g0g3.7g0g
Porkkana 14g4.6kcal0.1g0.8g0g0.4g
Hunaja 1.1g3.6kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana223g343kcal28.8g8g20.8g1.2g
Valittu annoskoko112g172kcal14.4g4g10.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna56g86kcal7.2g2g5.2g0.3g
Arvot/100g100g154kcal12.9g3.6g9.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219731