Parsakaalivuoka karppinen

* Paloittele parsakaalin kukinnot, leikkaa varsiosat suikaleiksi, mutta jätä kukkanuput kokonaisiksi.

Pane ne vähään, suolalla maustettuun veteen ja keitä 5 minuuttia.

Valuta.

* Kuori sipulit, puolita ne ja leikkaa suikaleiksi.

Hauduta sipulit voissa tai pekonisiivujen kanssa yhtä aikaisesti.

* Levitä sipulit voidellun vuuan pohjalle.

Asettele päälle parsakaalipalat.

* Sekoita munat, kerma ja mausteet ja kaada seos vuokaan.

Kasvisten ei tarvitse peittyä, koska nesteen pinta nousee uunissa.

* Ripota päälle juustoraaste.

* Kypsennä uunissa (200 astetta) noin 40 min. eli kunnes munaseos on hyytynyt ja pinnassa on kaunis väri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 47g16kcal2.2g0.9g0.1g1.2g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus7.5g26kcal1g0g2.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 37g124kcal0.7g1.1g13.1g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%19g43kcal5.4g0.5g2.2g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.4g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana223g421kcal18.8g5.2g35.6g2.6g
Valittu annoskoko112g211kcal9.4g2.6g17.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna56g105kcal4.7g1.3g8.9g0.7g
Arvot/100g100g189kcal8.4g2.3g15.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301994