Mustikka-MarenkiJäädyke

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sulata ja soseuta mustikat
ja lisää munavaahtoon.

Kääntele vaahdot keskenään.

Murskaa marengit kevyesti ja sekoita joukkoon.

Kaada seos runsaalla tuorekelmulla vuorattuun pitkulaiseen vuokaan ja peitä
folioa.

Pakasta yön yli. Nosta jäädyke tarjoille kelmun avulla noin 15 minuuttia ennen tarjoilloa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 511 grammaa

Senjorita

Enkelitar sanoi...

Nam! aivan ihanan makuista!

maanantai 06.10.2008 klo 19:56

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 0.2g0.6kcal0g0g0.1g0g
Sokeri 11g44kcal0g10.9g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl44g149kcal0.9g1.3g15.3g0g
Mustikka, Pakkasmarja44g15kcal0.2g2.8g0.3g1.4g
Marenki 13g36kcal0.7g8.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana223g489kcal3.6g46.4g31.4g2.8g
Valittu annoskoko112g244kcal1.8g23.2g15.7g1.4g
Annoskoko puolitettuna56g122kcal0.9g11.6g7.9g0.7g
Arvot/100g100g219kcal1.6g20.8g14.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62218