Liha-makaronilaatikko

Pussillinen (750g) täysjyvämakaronia painoi keittämisen jälkeen 1660g.

Paistijauhelihan paino on raakapaino.

Koko makaronilaatikon painoa ei ole punnittu ennen/jälkeen paistamisen.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Paista jauheliha+sipuli kuutioituna ja mausta makusi mukaan.

Sekoita makaronit+jauheliha keskenään ja laita voideltuun vuokaan.

Sekoita munista ja maidosta muna-maitoseos ja lisää suolaa makusi mukaan.

Lisää muna-maitoseos vuokaa makaroni-jauhelihaseoksen päälle ja paista n. 175 asteisessa uunissa hieman reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Murkku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g44g74kcal8.8g0g4.4g0g
Tumma täysjyvämakaroni, keitetty Kypsennetty (Torino), annos 100g35g57kcal2.8g10.7g0.3g1g
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 21g13kcal0.6g1g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana224g318kcal26.6g23.8g12.6g2.2g
Valittu annoskoko112g159kcal13.3g11.9g6.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna56g79kcal6.7g6g3.2g0.6g
Arvot/100g100g142kcal11.9g10.6g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211759