Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja lisää siihen sipuli.

Anna hautua perunoiden ja muiden valmistelujen aikana kypsäksi.

Raaputa perunat kuoresta ja pilko kattilaan.

Lisää kaikki ainekset samaan ja keitä n. 15 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g25g42kcal4.9g0g2.5g0g
Peruna, uusi 18g14kcal0.3g2.9g0g0.2g
Sipuli kuivattu 0.7g1.9kcal0.1g0.2g0g0.2g
Keittojuurekset, apetit14g3.7kcal0.1g0.7g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 53g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g0.8g1.9kcal0g0.1g0.2g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g0.5g1.7kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana224g131kcal11g8.4g5.6g1.6g
Valittu annoskoko112g65kcal5.5g4.2g2.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna56g33kcal2.8g2.1g1.4g0.4g
Arvot/100g100g58kcal4.9g3.8g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386125