Jauheliha-tomaattipannu

Paista jauheliha vähässä öljyssä, mausta haluamallasi tavalla, itse käytän ruususuolaa, mustapippuria myllystä, basilikaa, timjamia, valkosipulijauhetta.

Laita jauhelihat vuokaan, sekä muut ainekset halutessasi kerroksittain tai sekaisin.

Päälle juustoraastetta.

Uuniin 200 astetta keskitasolla n.20-30 mins.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Jarski1981
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g47g80kcal9.4g0g4.7g0g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g24g5.9kcal0.4g1.1g0.1g0g
Rainbow vihannessekoitus (Apetit), annos 250g24g10kcal0.6g1.5g0.1g0.4g
Pirkka kermajuusto 17%3.8g11kcal1.2g0.1g0.6g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)14g10kcal1.7g0.5g0.1g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana224g237kcal26.6g6.4g11.6g0.8g
Valittu annoskoko112g119kcal13.3g3.2g5.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna56g59kcal6.7g1.6g2.9g0.2g
Arvot/100g100g106kcal11.9g2.9g5.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445936