Lohinen ruis-riisirisotto

Kiehauta vesi ja liemikuutio kattilassa.

Lisää ruis-riisisekoitus ja keitä 15-20 minuuttia, kunnes vesi on imeytynyt riiseihin.

Riisin kiehuessa kuori punasipuli ja omena.

Hienonna sipuli ja leikkaa omena pieniksi kuutioiksi.

Leikkaa myös graavilohi pieniksi paloiksi.

Revi rucolan lehdet pienemmiksi.

Kuumenna öljy pannulla ja kuumenna sipulia, omenaa ja herneitä.

Mausta kalamausteella.

Sekoita kuumaan ruis-riisisekoitukseen kasvisseos, lisää sekaan kala ja rucola.

Mausta sitruunamehulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Naanu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sitruunamehu, laimentamaton1.8g0.4kcal0g0g0g0g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g14g7.5kcal0.8g0.7g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g2.1g0.3kcal0g0g0g0g
Graavilohi, maustettu, annos 50g11g20kcal1.4g0.2g1.4g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 11g4.7kcal0g1g0g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Riisi & ruis (Risella)21g72kcal1.9g15g0.4g1.7g
Kasvisliemi kuutio vähärasvainen Maggi0.7g1.3kcal0g0.2g0.1g0g
Vesi49g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana224g218kcal8.2g34.4g4.8g3.8g
Valittu annoskoko112g109kcal4.1g17.2g2.4g1.9g
Annoskoko puolitettuna56g55kcal2.1g8.6g1.2g1g
Arvot/100g100g97kcal3.7g15.3g2.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=66201