Hunajakaali

Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi, kasarin pohjalle voita ja kaalit mukaan.

Lämpö kakkoselle - ei enempää.

Anna hautua 1½
tuntia kannen alla.

Sekoita joukkoon hunaja ja suolaa maun mukaan.

Nosta lämpö kuutoselle ja ruskista kaali nopeasti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g900g216kcal10.8g30.6g1.8g18.9g
Voi, 1 tl, 5 g150g1095kcal1.5g1.5g120g0g
Hunaja 60g198kcal0.3g48.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2220g3018kcal25.2g161.2g243.6g37.8g
Valittu annoskoko1110g1509kcal12.6g80.6g121.8g18.9g
Annoskoko puolitettuna555g755kcal6.3g40.3g60.9g9.5g
Arvot/100g100g136kcal1.1g7.3g11g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444357