Porkkana-mustapekkasosekeitto

Kiehauta vesi ja lisää kasvisliemijauhe tai -kuutio.

Lisää kuoritut, pilkotut kasvikset ja keitä kunnes ovat pehmeitä.

Mausta suolalla ja mahdollisesti yrteillä.

Soseuta ja sekoita mustapekka joukkoon kunnes juusto on sulanut.

Raejuusto sopii tämänkin keiton päälle proteiinilisäksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 1110 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g250g70kcal1.5g14.9g0.5g6.2g
Peruna, vanha, kuorittu 150g114kcal2.8g23.2g0.3g1.5g
Sipuli 50g15kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Kesäkurpitsa zucchini 100g18kcal0.6g2.5g0.4g0.7g
Reformi kasvisliemivalmiste yrtti (1 kuutio 12g)10g23kcal1.8g1.3g1.2g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)50g235kcal6g3.6g22g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2220g951kcal26.6g95.8g49g18.4g
Valittu annoskoko1110g476kcal13.3g47.9g24.5g9.2g
Annoskoko puolitettuna555g238kcal6.7g24g12.3g4.6g
Arvot/100g100g43kcal1.2g4.3g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147704