Karppipitsa Vendaloo

Vettä ja mausteita pohjaan.

Kaikki sekaisin vaan.

Itse tosiaan jatkoin taikinaa vedella, kun jauhe turposi aina vaan.

Hyvä niin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Vendaloo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma 38%rasvaa44g156kcal0.8g1.3g16.6g0g
Kananmuna kuoreton 96g137kcal12g0.3g9.9g0g
Oliiviöljy 47g418kcal0g0g47.3g0g
Psylliumkuitu, annos 6g39g20kcal0g0g0g32.7g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 350g1123kcal93.8g0g83.9g0g
Metvursti, Lapin liha Kotasavu 10g61g235kcal12.9g0.6g20.2g0g
Aurajuusto149g506kcal29.8g0g43.2g0g
Mozzarella Lovilio Lidl219g729kcal55.8g3.3g54.7g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 105g398kcal29.3g0g31.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2223g7445kcal468.8g11g614.6g65.4g
Valittu annoskoko1111g3723kcal234.4g5.5g307.3g32.7g
Annoskoko puolitettuna556g1861kcal117.2g2.8g153.7g16.4g
Arvot/100g100g335kcal21.1g0.5g27.7g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212249