Kesäkurpitsapaistos

Paista kanat oliivilöljyssä.

Lisää pilkottu sipuli, chili ja paloiteltu kesäkurpitsa joukkoon ja kuullota koko ajan sekoittaen.

Mausta.

Lisää ranskankerma ja kuumenna paistos.

Lisää viimeiseksi tomaatti ja hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 613g111kcal3.4g15.3g2.4g4.3g
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g263g249kcal52.5g0g4.5g0g
Sipuli (kuorittu)35g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Ranskankerma, Ingman88g236kcal2.2g3.5g24.5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g88g18kcal0.5g3.3g0.3g1.2g
Chili paprika punainen18g7kcal0.3g1.6g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g8.7g77kcal0g0g8.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2222g1415kcal118.8g50.8g81g12.2g
Valittu annoskoko1111g708kcal59.4g25.4g40.5g6.1g
Annoskoko puolitettuna556g354kcal29.7g12.7g20.3g3.1g
Arvot/100g100g64kcal5.3g2.3g3.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303080