Canneloni

Keitä pasta melekin kypsäksi.

Laita pasta ja muut ainekset juustoraastetta lukuunottamatta voideltuun uunivuokaan.

Mausta pippurilla, chilillä, basilikalla ja sitruunamehulla.

Ripottele pinnalle juustoraastetta ja paista 225 asteessa 45–50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, keitetty (Torino), annos 180g488g620kcal42g97.1g6.3g11.2g
Oliivi, vihreä paprikalla täytetty (Rainbow)23g41kcal0.4g0.8g3.8g0.6g
Paseerattu tomaatti rainbow376g131kcal3.8g25.9g1.9g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton75g120kcal6g3g9.8g0g
Oltermanni 9% (Valio)54g114kcal16.8g0g4.9g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Juusto, Feta, Valio, laktoositon23g52kcal3.2g0.3g4.1g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 60g137kcal3g10.5g8.5g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2223g2436kcal150.8g276.4g78.6g31g
Valittu annoskoko1112g1218kcal75.4g138.2g39.3g15.5g
Annoskoko puolitettuna556g609kcal37.7g69.1g19.7g7.8g
Arvot/100g100g110kcal6.8g12.4g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109872