Broilerigratiini

Kuumenna paistinpannulla puolet öljystä.

Lisää curry ja garam masala ja anna niiden paahtua hetki, älä kuitenkaan anna mausteiden palaa.

Lisää broilerisuikaleet ja paista ne lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Voitele uunivuoka öljyllä.

Laita vuokaan kaalit ja broilerisuikaleet.

Sekoita Creme bonjour cuisine ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan.

Voit lisätä vielä tähän suolaa ja pippuria jos haluat.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Lisää sen jälkeen juustoraaste ja paista vielä vartin verran kunnes juustoraaste on sulanut.

Mausteena on käytetty: cyrrya, garam masalaa, suolaa ja mustapippuria.

En löytänyt niitä tuotehausta!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 494 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 281g68kcal5.1g6.2g0.8g6.5g
Parsakaali, keitetty, suolaa 281g98kcal12.9g5.4g0.8g7g
Broilerisuikale, keskiarvo 225g274kcal47.8g0g9g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%112g146kcal3.4g2.2g14.6g0.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 112g371kcal2.2g3.4g39.4g0g
Oliiviöljy 15g134kcal0g0g15.2g0g
Emmental punaleima raaste Ingman 100g84g329kcal24.5g0.5g24.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2223g2839kcal191.8g35.4g208.6g27.2g
Valittu annoskoko1111g1419kcal95.9g17.7g104.3g13.6g
Annoskoko puolitettuna556g710kcal48g8.9g52.2g6.8g
Arvot/100g100g128kcal8.6g1.6g9.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111191