Kikherne-porkkanapihvit

1. Pane yleis- tai monitoimikoneen kulhoon valutetut kikherneet ja öljy.

Aja seos nopeasti karkeaksi soseeksi.

2. Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi ja silppua sipuli ja valkosipuli hienoksi.

Kuullota porkkanaraaste ja sipulisilput pannulla öljyssä.

Lisää sekaan jauhettu korianteri ja kuullota vielä hetki.

3. Yhdistä kulhoon murskatut kikherneet, porkkana-sipuliseos, vehnäjauho, silputtu korianteri, sinappi, suola ja pippuri.

Muotoile taikinasta pihvejä.

4. Paista pihvit keskilämmöllä öljyssä pannulla rapean kypsiksi molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Elsax

Elsax sanoi...

Julkaistu 14.01.2011 HS. fi

Siirry sivulle!


perjantai 14.01.2011 klo 17:55

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne säilötty Bonduelle597g775kcal38.8g119.3g17.9g29.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl23g203kcal0g0g22.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g146g41kcal0.9g8.7g0.3g3.7g
Sipuli (kuorittu)68g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g9g9kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Korianteri, annos 10g11g2.3kcal0.2g0.5g0.1g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 110g377kcal11.2g76.9g1.3g3.8g
Korianteri, tuore, annos 20g101g20kcal2g4.1g0.5g3g
Sinappi 11g15kcal0.5g1.6g0.7g0.2g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 2.3g6.4kcal0.2g1g0g0.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl23g203kcal0g0g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2223g3340kcal110.8g433.6g132g85.4g
Valittu annoskoko1112g1670kcal55.4g216.8g66g42.7g
Annoskoko puolitettuna556g835kcal27.7g108.4g33g21.4g
Arvot/100g100g150kcal5g19.5g5.9g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210161