Riitan Kukkakaali - jauhelihavuoka

Keitä kukkakaalinuput vedessä jossa on 1 tl suolaa n. 5min
Ruskista jauheliha pannulla oliiviöljyssää( n. 1 rkl) ja lisää mukaan pilkottu sipuli ja mausta hyvin esim.

paprika, suola timjami.

Kuori kesäkurpitsa ja viipaloi, sekä viipaloi myös tomaatit.

Laita isoon vuokaa pohjalle esikeitetyt kukkakaalinuput ja kokoa päälle ruskistettu jauhelihasipuliseos ja sen jälkeen kurpitsaviipaleet ja päällimmäiseksi tomaattiviipaleet.

pinnalle kaadetaan kolmen juuston ruokakerma ja mustapekkaruokakerma.

Laita uuniin 200 ja 1tunti

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 494 grammaa

Backinblogi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 188g45kcal3.4g4.1g0.6g4.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha150g249kcal28.5g0g15g0g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g188g38kcal1.1g7.1g0.6g2.6g
Kesäkurpitsa zucchini 188g34kcal1.1g4.7g0.8g1.3g
Oliiviöljy 5.2g46kcal0g0g5.2g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g94g113kcal3.2g3.4g9.4g0g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g188g225kcal4.3g9g18.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2223g1561kcal86.2g67.4g101.2g20.2g
Valittu annoskoko1112g780kcal43.1g33.7g50.6g10.1g
Annoskoko puolitettuna556g390kcal21.6g16.9g25.3g5.1g
Arvot/100g100g70kcal3.9g3g4.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432482