Empun Kanaleipä-ateria

Lado lautaselle Vaasan ruispalan toinen puoli (n.27g), sen päälle hieman margariiniä ja kaksi siivua ohutta broilerinfileeleikkelettä ja viereen iso kasa tuoretta kurkkua ja jäävuorisalaattia.

Paista oliiviöljyssä suolalla ja sitruunapippurilla maustettu Broilerinfilee-leike (ohut) kypsäksi, laita sekin leivälle.

Päälle vielä 2%:sta raejuustoa iso kasa ja sitten syömään.

Ruokajuomaksi lasillinen ykkösmaitoa.

Paljon proteiinia, mukavasti kuituja ja kasviksia.

Rasvaakin on hyvin maltillisesti ja ennen kaikkea vatsa täyttyy.

Esalpaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti 100 gr166g18kcal1.8g1.8g0.3g2g
Kurkku, tuore212g21kcal1.3g3.6g0.2g1.5g
Ruispalat, Vaasan ruispalat, molemmat puolet (yksi n.27g)54g116kcal4.4g22.1g0.7g5.4g
Flora, 70 %, 2 tl8g50kcal0g0g5.6g0g
Broilerinfileeleikkele (Snellman), annos 15g26g22kcal4.2g0.4g0.3g0.2g
Maito, Ykkös322g132kcal10.6g15.5g3.2g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki164g131kcal21.3g3.3g3.3g0g
Broilerinfilee (Atria, ohut leike) 1kpl (113g)160g179kcal36.8g0g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2224g1338kcal160.8g93.4g34g18.2g
Valittu annoskoko1112g669kcal80.4g46.7g17g9.1g
Annoskoko puolitettuna556g335kcal40.2g23.4g8.5g4.6g
Arvot/100g100g60kcal7.2g4.2g1.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=43278