Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli voissa tai öljyssä pannulla.

Mausta paprikajauheella.

Kuumenna vesi, lisää liemikuutiot, silputtu purjo, valkosipuli, pieniksi kuutioidut juurekset ja pippurit.

Lisää joukkoon myös ruskistetut lihat.

Anna kiehua hiljalleen n. 25 min. Tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa.

Koristele persiljasilpulla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 445 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman167g283kcal20g0g16.7g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Vesi625g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 42g10kcal0.8g1g0.1g0.9g
Palsternakka 63g40kcal0.3g7.4g0.3g2.8g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g50g14kcal0.3g3g0.1g1.3g
Juuriselleri 57g18kcal0.7g2.6g0.1g1.8g
Peruna, keskikokoinen 60g83g50kcal1.3g10.8g0.1g0.8g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0.8g2.8kcal0g0.1g0.2g0g
Maustepippuri, annos 1g3.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2225g848kcal47.6g52g35.2g16g
Valittu annoskoko1112g424kcal23.8g26g17.6g8g
Annoskoko puolitettuna556g212kcal11.9g13g8.8g4g
Arvot/100g100g38kcal2.1g2.3g1.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386512