Lohi-kapriskiusaus

Kaada voideltuun vuokaan puolet jäisistä perunasuikaleista ja kevätsipuli (tai purjo).

Mausta suolalla ja pippurilla.

Levitä jäiset porkkanat, niiden päällä lohiviipaleet ja tilli sekä kaprikset.

Kaada loput perunat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää kerma.

Paista 200° 50-60 min. Tarjoa lisäksi punajuuriviipaleita ja salaattia.

Ohje on kopioitu Pirkan resepteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g438g311kcal7g70g0.4g0g
Käsinpoimittu kevätsipuli61g17kcal0.9g2.3g0.4g0.7g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 131g228kcal23.1g0g15.2g0g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g13g2.1kcal0.4g0.1g0g0.1g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g289g159kcal9g18.5g5.8g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)6.1g44kcal0g0g4.9g0g
Kesäporkkana (Pirkka)175g44kcal1g9.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2226g1608kcal82.8g200.4g54g1.6g
Valittu annoskoko1113g804kcal41.4g100.2g27g0.8g
Annoskoko puolitettuna557g402kcal20.7g50.1g13.5g0.4g
Arvot/100g100g72kcal3.7g9g2.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124957