Kana-pinaatti-pasta

Keitä pasta ohjeen mukaan väljässä vedessä.

Valuta.

Kypsennä broileria hetki kattilassa tai pannulla.

Hienonna sekaan valkosipuli.

Lisää voinokare ja pinaatti.

Kääntele niin, että pinaatti saa lämpöä.

Mausta myllystä mustapippurilla, suolalla ja sitruunamehulla.

Lisää viimeiseksi valutettu pasta ja kääntele pannulla sekaisin.

Jos annostelet ruoan, rouhi päälle vielä mustapippuria ja heitä päälle muutama kide suolaa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen525g682kcal89.2g10.5g43g0.5g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g175g25kcal3.3g0.7g0.9g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu5.8g6.1kcal0.5g0.9g0g0.1g
Fettucine al naturaale tuorepasta (Pastella), annos 250g291g787kcal32g139.9g8.7g0.6g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 5 %, vähälaktoosinen 117g80kcal1.7g4.9g5.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2226g3158kcal253.4g313.8g116.8g2.4g
Valittu annoskoko1113g1579kcal126.7g156.9g58.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna557g789kcal63.4g78.5g29.2g0.6g
Arvot/100g100g142kcal11.4g14.1g5.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128902