Helpoista helpon lohipasta gratiini

1.KEITÄ PASTA

2.KAADA PUOLET VOIDELTUUN UUNIVUOKAAN

3.LISÄÄ KALASUIKALEET JA PASTAKASTIKE

4.LISÄÄ LOPUT PASTASTA

5.LUSIKOI PÄÄLLE JUUSTO DIBBI

6.PAISTA 200 ASTEISESSA UUNISSA NOIN 25 MIN

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet, marinoitu, Apetit420g869kcal63g8.8g63.8g0g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)273g109kcal4.6g22.4g0.3g3.8g
Penne Rigate kuviopasta,Pirkka (Ruokakesko oy), annos 100g210g735kcal27.3g151.2g2.5g4.8g
Juustodippi, Pirkka 300g210g273kcal6.5g3.6g25.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2226g3973kcal202.8g372g184.8g17.2g
Valittu annoskoko1113g1987kcal101.4g186g92.4g8.6g
Annoskoko puolitettuna557g993kcal50.7g93g46.2g4.3g
Arvot/100g100g179kcal9.1g16.7g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355217