Jk1903 Herne-selleri-linssikeitto

Huuhdo ja liota linssit.

Kuori ja paloittele selleri ja sipuli.

Keitä kasvikset kypsäksi ja lisää herneet, keitä vielä 10 min ja soseuta.

Lisää kerma ja juusto.

Mausta suolalla ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 438g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr4.4g12kcal0.3g0.4g1g0.1g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 88g279kcal21.3g40g1.7g7.8g
Sipuli (kuorittu)72g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Juuriselleri 118g37kcal1.5g5.4g0.2g3.7g
Herne, pakaste (rainbow)175g149kcal10.5g26.2g0g5.4g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl175g149kcal2.4g7.7g12.2g0g
Valio Polar sulatejuusto 9 %, maustamaton 10 g44g66kcal7.9g0g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2226g1421kcal89.6g166.2g38.2g36.4g
Valittu annoskoko1113g711kcal44.8g83.1g19.1g18.2g
Annoskoko puolitettuna557g355kcal22.4g41.6g9.6g9.1g
Arvot/100g100g64kcal4g7.5g1.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384520