Tonnikalapasta

Makaroni keitetään lähes kypsäksi.

Tonnikala, tomaattimurska, n. puolet juustoraasteesta ja mausteita (mustapippuri, valkopippuri, curry, paprika) sekaan ja hyvin sekaisin.

Loppu juustoraaste päälle.

Uunissa 175C 30-40min kunnes näyttää hyvältä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Proxima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 312g1022kcal31.8g207.4g3.4g10.5g
Salaattitonnikala öljyssä (X-tra), annos 185g231g601kcal41.6g1.2g46.2g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)462g162kcal4.6g31.9g2.3g6.5g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g109g328kcal28.4g2.2g23g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2230g4226kcal212.8g485.4g149.8g34g
Valittu annoskoko1115g2113kcal106.4g242.7g74.9g17g
Annoskoko puolitettuna558g1057kcal53.2g121.4g37.5g8.5g
Arvot/100g100g190kcal9.5g21.8g6.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403944