Kesäkurpitsakeitto

Silppua sipuli ja valkosipuli.

Kuutioi kesäkurpitsa.

Kuullota sipulia pienessä määrässä öljyä (itse käytän öljysumutinta).

Lisää kesäkurpitsa ja sekoittele pari minuuttia.

Lisää joukkoon valkosipuli, fondi, tomaattimurska, mausteet ja puolisen litra vettä.

Sekoita ja hauduta puolisen tuntia.

Maista, mausta lisää tai lisää vettä.

Lisää makronit ja siskonmakkarapalloset.

Anna kiehua, kunnes pasta on kypsää (n. 6 min)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 219g40kcal1.2g5.5g0.9g1.5g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g9g15kcal0.8g2.9g0g0.1g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g313g109kcal3.1g20.3g1.6g0g
Sokeri 2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Basilika, kuivattu 0.6g1.6kcal0.1g0.1g0g0.3g
Timjami 0.6g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Oregano, kuivattu 0.6g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0.3g
Siskonmakkara (Korpela), annos 100g188g446kcal23.1g0g35.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 313g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 38g11kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Ruispasta runsaskuituinen (Torino), annos 40g25g83kcal3g16.2g0.5g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2230g1455kcal65.2g101.6g77.6g10.8g
Valittu annoskoko1115g727kcal32.6g50.8g38.8g5.4g
Annoskoko puolitettuna558g364kcal16.3g25.4g19.4g2.7g
Arvot/100g100g65kcal2.9g4.6g3.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=414876