Tonnikalapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet, tomaattipyree ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Tarjoa pastan ja raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Pox
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 112g114kcal1.4g5.5g9.2g1.9g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 101g77kcal4.5g13g0.2g1g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g561g337kcal5.6g25.2g22.4g3.4g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)325g358kcal81.3g0g3.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl11g101kcal0g0g11.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2232g1971kcal185.6g87.4g92.6g12.6g
Valittu annoskoko1116g986kcal92.8g43.7g46.3g6.3g
Annoskoko puolitettuna558g493kcal46.4g21.9g23.2g3.2g
Arvot/100g100g88kcal8.3g3.9g4.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153481