Kesäkurpitsa-purjo- kiinakaali-tomaattikeitto

Kuori ja lohko porkkanat, ja puhdista ja lohko sipulit veteen kattilaan.

Kesäkurpitsan laitan pestynä kuorineen.

Keitä kunnes pehmenevät.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää joukkoon tomaattimurska (tavallinen tomaattimurskakin käy, ei tarvi olla yrtti-, koska yrttimausteita voi laittaa oman maun mukaan).

Ei paha jos laittaa pakkauksen vaikka 4 % ruokakermaa pehementämään makua!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 180g33kcal1g4.5g0.7g1.3g
Purjosipuli113g21kcal2g2.7g0.2g2.4g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g167g58kcal1.7g11.3g0.8g2.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.2g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 450g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.9g2.5kcal0.1g0.3g0g0.2g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P113g68kcal1.1g5.1g4.5g0.7g
Kiinankaali 90g18kcal1.4g2g0.3g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2232g405kcal15g52.6g13g15.4g
Valittu annoskoko1116g203kcal7.5g26.3g6.5g7.7g
Annoskoko puolitettuna558g101kcal3.8g13.2g3.3g3.9g
Arvot/100g100g18kcal0.7g2.4g0.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268441