Peuraspagulettokastike

1. Jauhelihat ruskeaksi.

2. Valkosipuli ja porkkana raasteena joukkoon.

3. Paseeratut ja pyre tomaatit purkista / tölkistä.

4. Liemikuutiot

5. Mausteet

Ja tämähän oli tehty jämistä, sipulia olis tarvinnut lisäksi, mutta sitä ei ollut.

Porkkanaakin saa laittaa enemmän tuohon lihamäärään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Jannet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuran liha (Tuore liha), annos 100g360g439kcal80.7g0g12.8g0g
Porkkana 45g15kcal0.3g2.5g0.1g1.1g
Valkosipuli 8.1g8.8kcal0.6g1.3g0g0.2g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g225g11kcal0.4g0.4g0.9g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi5g14kcal0.4g0.3g1.1g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g450g113kcal5.9g18.9g0.9g0g
Basilika, tuore 11g3.1kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Mustapippuri 2.3g6.3kcal0.2g0.9g0.1g0.6g
Oregano, kuivattu 4.5g14kcal0.5g1g0.5g1.9g
Oliiviöljy 4.5g40kcal0g0g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2232g1327kcal178.8g50.8g42g8.2g
Valittu annoskoko1116g664kcal89.4g25.4g21g4.1g
Annoskoko puolitettuna558g332kcal44.7g12.7g10.5g2.1g
Arvot/100g100g60kcal8g2.3g1.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305234