Rahkapizza pohja

Resepti on The Good Morning -blogista.

Sekoita kananmuna ja maitorahka keskenään sekä kuivat aineet keskenään.

Lisää jauhot kananmuna-maitorahka seokseen ja esipaista 10 min 200c uunissa.

Lisää haluamasi täytteet päälle ja laita uuniin vielä 35-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Thuquach
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka pehmeä 0,3 % (Valio), annos 250g754g452kcal75.4g32.4g2.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu166g209kcal18.2g0.5g14.9g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g181g561kcal30.8g97.7g5.2g23.5g
Leivinjauhe 15g27kcal0.8g5.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2232g2498kcal250.4g272.6g44.8g47.2g
Valittu annoskoko1116g1249kcal125.2g136.3g22.4g23.6g
Annoskoko puolitettuna558g625kcal62.6g68.2g11.2g11.8g
Arvot/100g100g112kcal11.2g12.2g2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382292